Home Stroje Komunální technika Hasičská technika AUTONOMNÍ HASÍCÍ SYSTÉMY PROTENG
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

AUTONOMNÍ HASÍCÍ SYSTÉMY PROTENG

Celá ČR
28. 8. 2018 - 10:19
Dohodou
Prodávající

Popis

Princip systému PROTENG

Revoluční automatický plynový hasící systém slouží pro ochranu uzavřených prostorů motorů osobních a nákladních automobilů, autobusů, závodních speciálů, je používán v atomových elektrárnách, v rozvodnách, v plynárenském průmyslu, v bankách, domácnostech, ve firmách a všude kde hrozí požár .. velice často je montován do PC.

Už žádný stres, stačí PROTENG a nemusíte mít obavy z požáru nebo uhoření!!!!

V případě požáru se automaticky aktivuje a uhasí oheň.

Bezpečný způsob, jak ochránit pasažéry i vozidlo před požárem, jak ochránit Váš život, Váš majetek !

Až neuvěřitelně jednoduchý princip.
Celý princip fungování je postavený na jedné polyamidové hadici o průměru 18 mm a délce 40-210 cm, ve které je natlakovaná účinná hasicí látka FM200 s přesným názvem heptafluorpropan. Při normální teplotě je díky tlaku 5 barů v tomto relativně malém prostoru uložených až 500 g hasiva. Při zahřívání okolí plameny se tlak při teplotě 100° zvyšuje až na 15 barů. Samotné spuštění systému je aktivované teplotou nad 120°, kdy změknutá polyamidová stěna praskne přesně v místech nejvyššího tepelného namáhání a do prostoru uvolňuje hasící plyn. Ten spolehlivě a účinně hasí požár už v zárodku, při hašení nepoškodí žádné elektrické součásti, a to ani při provozu. Celý systém je plně automatický, nepotřebuje žádnou obsluhu a spustí se okamžitě, když dojde k požáru. Chrání Vás a Váš majetek 24 hodin denně.

PROTENG je nadčasové řešení, jak předcházet vzniku požáru. Plně automatický velice jednoduchý systém je připraven k hašení požáru 24 hod. denně, bez nutnosti externího napájení, bez nutnosti obsluhy, bez toho, že by při hašení poničil okolní předměty, bez toho, že by měl negativní dopad na lidské zdraví. Dlouhodobá životnost , nízká cena, široké množství použití a 24 h automatický dohled, to je jedinečnost produktu PROTENG.

AUTONOMNÍ HASÍCÍ SYSTÉMY PROTENG

Zavřít Zavřít
Prodávající
Patrik HAJDAMACH
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!