Home Stroje Lesní technika Vyvážecí soupravy Vyvážecí vlek Fao Far 1242 + FC53DT
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vyvážecí vlek Fao Far 1242 + FC53DT

Celá ČR
6. 9. 2019 - 10:48
Dohodou

Popis

FAO FAR 1242 je určen pro traktory s výkonem 115-170 HP. Silné a výkonné hydraulické rameno CRANAB FC53DT s dvojitým výsuvem teleskopu a dosahem 8,5 m se ideálně osvědčuje v probírkách, kde je důležitý dosah, a vysoký zdvihový moment 53 kNm umožňuje rychlou a efektivní nakládku těžkých kmenu stromů. Robustní konstrukce rámu, příruby jeřábu společně s výklopnými podpěrami a náprav umožňují velmi intenzívní používaní stroje bez obav s poškození. Těžká hydraulická ramena CRANAB patří mezi špičku předních evropských výrobců ramen.
Klienti často chtějí mít vyvážecí vlek s pohonem kol. Z tohoto důvodu je možné stroj vybavit Finskými pohony kol Black Bruin, které jsou montované přímo v nábojích kol, tak aby celý jejich výkon byl přenášen přímo do kol. Účinnost, výdrž a profesionalita tohoto řešení je nesrovnatelně lepší než válečkové pohony kol. Pohonný systém je velmi často poháněný z hydraulického agregátu s pístovým nebo zubovým čerpadlem. Elektrický systém ovládání automatický ovládá průtok oleje mezi hydraulickým ramenem a pohony kol.

Standardně je vyvážecí vlek vybaven: koly 550/45 x 22,5, vzduchovými brzdami na přední nápravě, teleskopickým prodloužením rámu, skládacím panelem s osvětlením a horním závěsem. K volitelnému vybavení patří také hydraulické pohony, umístěné v nábojích kol.

Možnost výběru široké škály volitelného vybavení a různého provedení.

Cena vyvážecího vleku dle platného ceníku firmy Fao Far Lesní technika s.r.o.

Homologace na pozemní komunikace ČR.

Vyvážecí vlek Fao Far 1242 + FC53DT

Zavřít Zavřít
Prodávající
Fao Far Lesní technika s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!