Home Stroje Lesní technika Vyvážecí soupravy Vyvážecí vlek FAO FAR 71 + 2554
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vyvážecí vlek FAO FAR 71 + 2554

Celá ČR
5. 4. 2019 - 13:14
Dohodou

Popis

FAO FAR 71 s integrovaným rámem o průřezu 160x160x8 mm, ve variantě se zpevněným rámem pak 160x160x10. Konzole náprav s ohýbaným nosníkem kuželovitého tvaru. Díky zvětšení průřezu rámu a novým konzolím náprav bylo dosaženo ještě lepšího vyztužení konstrukce a zvýšení odolnosti proti přetížení.

FAO FAR 2554 tvoří základní model série 25. Přírubové hydraulické rameno je určeno k montáži na podvozcích o nosnosti 6-8 tun, jeho maximální dosah je 5,4 m a zdvihový moment 25 kNm. 4 válcová otočná základná, ramena jsou vybavena širokoúhlým kloubem, vnější rameno teleskopickým prodloužením, drapák 0,16 je zavěšen pod rotátorem FR7. Hydraulické převody jsou vedené pozinkovanými ocelovými trubkami podél ramen a všechny hadice jsou zajištěné proti poškození speciálními spirálovými páskami z umělé hmoty. Ve srovnání s modelem 2250 má nové hydraulické rameno o 30 cm větší dosah a výrazně větší zdvih. Hlavní rameno má širší průřez a boční desky kloubů s příložkami o charakteristickém zaobleném tvaru. Nová konstrukce lépe snáší napětí vznikající při maximálním zatížení jeřábu.

Dalším standardním příslušenstvím pro tento model je tlumič chvění (hydraulický akumulátor se sadou ventilů). Díky tomu je většina škodlivých chvění eliminována, v důsledku čeho se snižuje riziko vzniku prasknutí části stroje a také prodloužení doby mezi údržbami. Pro dosažení maximální výkonnosti je stroj vybaven řadou hydraulického příslušenství, umožňujícího dosažení rychlé a zároveň plynulé práce. Dostupné jsou 3 druhy ovládání: mechanické 2+4, elektromechanické HE a hydraulický joystick HR.

Možnost výběru široké škály volitelného vybavení a různého provedení.

Cena vyvážecího vleku dle platného ceníku firmy Fao Far Lesní technika s.r.o.

Homologace na pozemní komunikace ČR.

Vyvážecí vlek FAO FAR 71 + 2554

Zavřít Zavřít
Prodávající
Fao Far Lesní technika s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!