Home Stroje Ostatní Vytápěcí a odvlhčovací technika Retortový Hořák na přestavbu kotle na tuhá paliva 15KW-35KW
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Retortový Hořák na přestavbu kotle na tuhá paliva 15KW-35KW

Královéhradecký kraj
7. 2. 2017 - 16:03
20 990 Kč
Prodávající

Popis

Popis základních
Šroub podavač je zařízení používají k výrobě pevného paliva pomocí šroubu (šnek) umístěných uvnitř žlabu palivové nádrže přímo do kotle pece. Tímto způsobem se pohonné hmoty dodané důsledně a rovnoměrně, které ovlivňuje efektivní provoz a snadné použití. prodal část balíček obsahuje:

- Litina s litinovým šnek šroub
- Motor s převodovkou
- Napájecí kabel k převodového motoru s 3 m
- footer - palivová nádrž - fan - regulátor teploty se sadou senzorů - ventilátor těsnění a nádrž

SPECIFIKACE
Pevná paliva hořák s šnekového dopravníku je nová generace řešení pro použití široké škály paliv ve formě volné a granulární 0-32mm. Uhlí je primárním palivem pro 0-32 mm Rozměry zrna (od pokut pro hrachu). Hořák bez konstrukčních změn také funguje bezchybně na biopaliva, jako jsou palety a dřevěné třísky.
Stavba nového hořáku trysky a aplikovat nový způsob dodávky paliva umožňuje použití tzv. paliva. obtížné, jako je uhlí s vysokým počtem rohů (sinterability), že se jim líbí, aby se v peci sintrů. Pro konstrukci zásobníku se používá pro litiny, přičemž šroub je vyroben z železa feroidalnego. To zlepšuje odolnost proti korozi, která uživateli nabízí delší životnost. To má velký význam při použití pokut, které se nevyskytuje v suchém stavu (nezapomeňte, že uhlí obsahuje síru, která zvyšuje vlhkosti korozi). Použití železa snižuje objem podavače a má menší sklon k přenosu vibrací na ostatní složky v kotli. Litina je necitlivý na deformace způsobené teplotou, což je důležité v případě, že se šnekem, který snížení paliva v peci se ohřeje silně.
Šroub Feeder Ekoenergia 15-35 kW převodový motor je vybaven společností Ewmar-Ness. Převodový motor Kryt je vyroben z hliníkové slitiny. Hnací motor Reduktor má prohlášení o shodě. To se vyznačuje velmi vysokou úroveň odolnosti a výkonnosti. Výkon motoru se používá převodový motor 0,09 kW (90 W). Motorový pohon otáčí rychlostí 1 otáčku za minutu. Bush v servomotoru má rozměr 25 mm Fi. Šnek je připojen k pinu. Jako výrobci doporučují pin 5 mm šroub Fi s polopenzí závitem, plný závit oslabuje vlastnosti kolíky - šrouby. Šroub s tvrdostí 8,8.
Produkt ve své současné podobě je rafinovaný a testovány, doporučujeme.
Tyto zásobníky se používají v kotlích vytápění povrch 320m 2 . Současně to závisí na objemu budovy, stupeň oteplování a paliva.

TRAY ROZMĚRY:
- Celková délka: 1055 mm
- délka hopper montážní příruby: 250 mm
- Šířka násypky montážní příruby: 170 mm
- Délka výheň: 330 mm
- šířka krbu: 250 mm
- výška připojovací deska: 280 mm
- Šířka základová deska : 230 mm
- vzdálenost od desky do konce pece spojení: 402 mm

CONTROLLER
1 S TITANIC regulátor je určen k řízení kotlů s šroubem pístovým podavačem nebo palivo. Verze nabízeny v této aukci je řízen šnekového dopravníku. Regulační proces se provádí měření teploty kapaliny v kotli CO a odpovídající kontrolu procesu spalování v kotli paliva, brání jeho uplynutí.
Regulátor ovládání: feeder, dmychadla, čerpadla, ústřední topení (CO), čerpadlo teplé vody (TUV). Výkon ventilátoru je řízen plynule umožňuje omezit množství vzduchu dodávaného v průběhu spalovacího procesu. Je možné připojit pokojový termostat nebo dálkové ovládání panelu (např. PILOT R), která umožňuje udržovat určitou teplotu uvnitř místnosti. Čímž se zvyšuje komfort regulátor.

TITANIC DRIVER VLASTNOSTI:
- odolné a robustní kovové pouzdro
- lze namontovat na horní části kotle, stejně jako přední stěnou
- jednoduchý a transparentní způsob programování a podpory
- možnost přímo připojit zařízení pracující při 230 V
- systém řízení teplé vody
- možnost připojení dalšího čerpadla teplé vody nebo směšovací čerpadlo
- ovládání ventilátoru a podavače paliva
- čidlo teploty koše (odvolání požární ochrany v zásobníku)
- uloží stav práce a všechny řadiče nastavení při výpadku napájení
- regulátor může pracovat i se všemi pokojovým termostatem

SPECIFIKACE DRIVER :
Napětí Napájení: 230 V, 50 Hz Krytí - rychlá pojistka: 6,3 A / 230 V senzor čerpadla kotlů, teplá voda: DS18B20 spotřeba energie (pouze kontrola) do 5 W Ochrana před ovládacího panelu: IP 62 Teplotní rozsah: 0 až 100 ° C výstupní kapacita: - čerpadlo CO ~ 230 V reléový výstup obvodu RC: 250 W - čerpadlo ~ 230 V reléový výstup obvodu RC: 250 - 230 V Ventilátor, výstup polovodičový obvod RC: 250 - 230 V podavač, solid-state výstup RC systému: 250 w max. celkový výstupní proud: 6 A teplotní spínač na termostatu nouze: - hardware vnější / vnitřní: ~ 90 / ~ 94 ° C - programování: 93 ° C Provozní teplota regulace: 5 ÷ 45 ° C Maximální vlhkost: 75% zahrnutí čerpadla při nízkých teplotách: pod 5 ° C. Zapněte čerpadlo: každých 14 dní po dobu 1 minuty - to zabrání zatuhnutí po topné sezóně (stav Tato funkce je povolena regulátor)

Mobil 604/690 848

Retortový Hořák na přestavbu kotle na tuhá paliva 15KW-35KW

Zavřít Zavřít
Prodávající
Vlastislav Rouha
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!