Home Stroje Textilní stroje Ostatní textilní stroje Prodám quiltovací rám na patchwork- SLEVA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám quiltovací rám na patchwork- SLEVA

Pardubický kraj
16. 4. 2021 - 09:46
25 000 Kč
Prodávající

Popis

Quiltovací rám na patchwork

Nabízím výrobu nového quiltovacího rámu na zakázku. Quiltovací rám je vhodný pro proquiltování velkých patchworkových dek. Tento rám je připraven na ovládání se šicím strojem Janome HD9, který je na quiltování přímo určen a je nejvhodnější a cenově nejdostupnější. Rám je české výroby, velmi stabilní, kvalitně vyroben z oceli, lakován práškovou bílou barvou. Vozík na stroj je vyroben z hliníku a duralu, kvalitní kovové pojezdy umožňují lehké ovládání stroje při práci, které jistě oceníte při delším prošívání výrobků. Ovládání šicího stroje je pomocí páčky na rukojeti. Umožňuje mechanicky plynule ovládat rychlost stroje a nezpůsobuje únavu mačkáním různých tlačítek při elektronickém ovládání stroje. Rám je možné upravit na jiné stroje podle dohody, tento je přímo připraven na uvedený stroj.Možno dodat i bez ovládání. Trubky pro navinutí látek jsou z nerezu.
Na rámu je možno prošívat výrobky do šířky 270 cm, celková délka rámu je 310 cm, váha 86 kg. Výškové nastavení nohou rámu umožňuje vyrovnání rámu do vodorovné polohy.
Rám je demontovaný, montáž a dopravu zajistím podle dohody. Rám je na fotkách se strojem a dekorací, stroj ani dekorace není součástí nabídky. Na krátkém videu je zobrazen stroj při práci a je vidět jednoduchost ovládání. Pokud máte zájem pište na email j.janza@centrum.cz.Odkaz na www.quiltovaciram.cz

Prodám quiltovací rám na patchwork- SLEVA

Zavřít Zavřít
Prodávající
janza josef
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!