Home Stroje Kovoobráběcí stroje Ohýbačky plechu Ohýbačka plechu ZRF-M 3250/1,5 mm Dachdecker
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ohýbačka plechu ZRF-M 3250/1,5 mm Dachdecker

Hlavní město Praha
2. 2. 2021 - 12:24
64 000 Kč
Prodávající

Popis

Ruční ohýbačka je určena k ručnímu řezání a ohýbání plechů se zachováním parametrů zadaných výrobcem. Je vyrobena z oceli nejvyšší kvality, natřená práškovým lakem. Příslušenství a drobné součástky jsou chráněny před korozí zinkem. Ohýbačka je zkonstruována tak, aby bylo možné opravit jednotlivé díly. Tato konstrukce umožnila dosažení velmi vysoké pevnosti ohýbačky. Ohýbačka má také několik nastavení mechanických prvků jako: úhel náklonu přítlačné lišty, přítlačná síla přítlačné lišty a nastavení symetrie polohy lišty vůči spodní liště. Kruhový nůž může během řezání plechu zůstat ve vodicích lištách na kraji ohýbačky bez nutnosti jeho odložení. Všechny prvky konstrukce ohýbačky jsou seřízeny a není nutné je seřizovat.

Standardni vybaveni:
1. KOTOUČ PRO OHÝBÁNÍ ÚHLU – umožňuje ohýbání plechů pod úhlem v rozmezí 0° až 161°. Měřicí kotouč umožňuje rychlé nastavení úhlu nebo provedení ohnutí plechu pod libovolným úhlem při jedné nebo několika kusech bez nastavení úhlového dorazu.

Optional:
2. KRUHOVÝ NŮŽ
ostří nožů (válečky) jsou vyrobeny z vysoce legované oceli ( max. tloušťka řezaného ocelového pozinkovaného plechu je 0,80 mm).Hmotnost – 5 kg. Pokud dojde k opotřebení starých válečků, lze také zakoupit nové.
3. ZADNÍ STŮL VYBAVENÝ PODPĚRAMI (1000 mm) - umožňuje položení plechu a jeho volné posunování. Může sloužit jako místo pro odkládání tabulí plechu. Je vybaven měřítkem, které umožňuje přesné nastavení ohýbaného a řezaného plechu. Nosnost stolu činí 200 kg.

NA KAŽDOU RUČNÍ OHÝBAČKU PRO POKRÝVAČE POSKYTUJEME 12-MĚSÍČNÍ ZÁRUKU!

MOŽNOST PLATBY PŘI ODBĚRU.

Ohýbačka plechu ZRF-M 3250/1,5 mm Dachdecker

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michał Ornoch
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!