Home Stroje Kovoobráběcí stroje Ohýbačky plechu Ohýbačka plechu ZRD 2350/0,8 mm DACHDECKER
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ohýbačka plechu ZRD 2350/0,8 mm DACHDECKER

Hlavní město Praha
5. 7. 2016 - 12:11
26 000 Kč
Prodávající

Popis

Standardní vybavení ohýbaček pro pokrývače ZRD:

1. KRUHOVÝ NŮŽ – ostří nožů (kroužky) je vyrobeno z vysoce slitinové oceli (max. tloušťka řezaného ocelového pozinkovaného plechu je 0,80 mm). Životnost nožů je přibližně 25 km řezaného plechu o tloušťce 0,5 mm. Nože lze opakovaně brousit. Konstrukce nožů je velmi pevná, vyrobená z oceli, která je povrchově upravena práškovým nátěrem. Hmotnost - 5 kg. V případě opotřebení starých kroužků lze dokoupit nové.

2. STŮL OPATŘENÝ OPĚRAMI (1000mm) – umožňuje položit plech a volně s ním manipulovat. Může sloužit jako místo pro odkládání tabulí plechu. Je vybaven stupnicí, která umožňuje přesné nastavení ohýbaného nebo řezaného plechu.

3. KOTOUČ PRO OHÝBÁNÍ ÚHLU – umožňuje ohýbat plech pod úhlem od 0° do 150°. Měřící kotouč umožňuje rychlé nastavení úhlu nebo ohýbání plechu pod libovolným úhlem pro jeden nebo několik kusů bez nastavení úhlového dorazu.

4. JEDNOPOLOHOVÝ OMEZOVAČ ÚHLU OHÝBANÉHO PLECHU - Úhel ohnutí 0-150 stupňů. Umožňuje po vstupní nastavení a zablokování omezovače úhlu v rozsahu 0-150 stupňů opakované ohýbání plechů při sériové výrobě.

5. PŘEDNÍ OPĚRY – umožňují nastavit šířku řezání na čelní straně ohýbačky. Konstrukce opěr umožňuje jejich otáčení o 180° a jejich návrat do stejné polohy. Velmi vhodné pro sériové řezání plechů. Čelní omezovače se používají při opakovaných činnostech. Udržují stejný rozměr délky řezaného plechu. Rychlé a přesné měření řezaného plechu lze dosáhnout použitím nainstalované míry.

6. POJÍZDNÁ SOUSTAVA OHÝBAČKY – otáčecí kolečka s brzdou umožňují pohodlně posunovat celou ohýbačku.

7. HLADICKA FELCU – Pohodlný, velmi rychlý nástroj, který slouží pro přesné zatlačení ohnutého falcu v jednom pracovním cyklu. Ideální pro estetické dokončování okapů a okapnic. Uzavírá falc a zanechává slzu, neláme plech, nepoškozuje povrch. Pracovní součástkou je soubor 4 soustav tvarovacích válců s kaskádovým uložením, které postupně zvyšují přítlak. Poslední soustava s nastavitelnou šířkou mezery umožňuje používat nástroj pro plechy s různou tloušťkou a dosahovat požadované přesnosti.

NA KAŽDÝ VÝROBEK POSKYTUJEME 12-MĚSÍČNÍ ZÁRUKU!

MOŽNOST PLATBY PŘI ODBĚRU.

Ohýbačka plechu ZRD 2350/0,8 mm DACHDECKER

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michał Ornoch
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!