Home Stroje Kovoobráběcí stroje Ohýbačky plechu MODULÁRNÍ OHÝBAČKA TYPU ZM 3250 DACHDECKER
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

MODULÁRNÍ OHÝBAČKA TYPU ZM 3250 DACHDECKER

Hlavní město Praha
17. 3. 2016 - 14:31
133 400 Kč
Prodávající

Popis

Modulární ohýbačka zm-3250/1,2 z modulů 3250 mm můžeme spojit stroje libovolné délky. Součástí výbavy jsou přední podpěry, stůl vybavený měřítkem, úhlový kotouč, válce podporující otevírání horní lišty a ohýbání plechu.

VYBAVENÍ:
1. PŘEDNÍ PODPĚRY
umožňují nastavit šířku řezání zepředu ohýbačky. Konstrukce podpěr umožňuje jejich otáčení 180° a jejich návrat na stejné místo. Velmi vhodné pro sériové dělení plechů. Přední omezovače se používají při opakovaných pracích. Udržují po dlouhou dobu stejnou délku řezaného plechu. Rychlé a přesné měření řezaného plechu lze dosáhnout využitím instalovaného měřidla.

2. ZADNÍ STŮL VYBAVENÝ PODPĚRAMI (1000 mm)
umožňuje položení plechu a jeho volné posunování. Může sloužit jako místo pro odkládání tabulí plechu. Je vybaven měřítkem, které umožňuje přesné nastavení ohýbaného a řezaného plechu.

3. KOTOUČ PRO OHÝBÁNÍ ÚHLU - umožňuje ohýbání plechů pod úhlem v rozmezí 0° až 145°. Měřicí kotouč umožňuje rychlé nastavení úhlu nebo provedení ohnutí plechu pod libovolným úhlem při jedné nebo několika kusech bez nastavení úhlového dorazu.

4. JEDNOPOLOHOVÝ OMEZOVAČ ÚHLU OHÝBANÉHO PLECHU – Úhel ohnutí 0-145 stupňů. Umožňuje po úvodním nastavení a zaaretování omezovače úhlu v rozsahu 0-­145 stupňů opakovatelné ohýbání plechů v sériové výrobě

5. KRUHOVÝ NŮŽ (za příplatek)
ostří nožů (válečky) jsou vyrobeny z vysoce legované oceli ( max. tloušťka řezaného ocelového pozinkovaného plechu je 0,80 mm). Trvanlivost nožů je asi 25 km řezaného plechu o tloušťce 0,5 mm. Nože je možné několikrát naostřit. Konstrukce nožů je velmi pevná, jsou vyrobeny z oceli natřené práškovým lakem. Hmotnost – 5 kg. Pokud dojde k opotřebení starých válečků, lze také zakoupit nové.

6. OMEZOVAČ OHÝBANÉHO PLECHU V ROZSAHU 0-145 STUPŇŮ (za příplatek) - Opakované ohýbání plechů ve čtyřech pozicích od 0-150 stupňů. Opakovatelnost ohýbaných úhlů dosáhneme ručním nastavením úhlu ohýbaného plechu na omezovači.

MODULÁRNÍ OHÝBAČKA TYPU ZM 3250 DACHDECKER

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michał Ornoch
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!