Home Stroje Manipulační technika Manipulátory Manipulační technika vysoké kvality
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Manipulační technika vysoké kvality

Zlínský kraj
21. 10. 2017 - 11:33
990 Kč
Prodávající

Popis

Paletové vozíky :
v mimořádně kvalitním provedení. Vidlice jsou lisované pro torzní stabilitu v jednom kuse. K vybavení patří tandemová pojezdová kolečka, velké, polyuretanové pneumatiky na kolech z lehkých slitin, nylonové vstupní válečky a vysoce kvalitní hydraulikou. Čerpací písty jsou kalené, broušené a leštěné.Ceny od 5990,-Kč (239,-EUR)
Ruční vysokozdvižné vozíky :
ideální pomocník do skladů a dílen. Díky zvedacímu pedálu je umožněno pracovat jednoduše a Vaše záda netrpí. Kvalitní hydraulická pumpa s pojistným ventilem k ochraně proti přetížení. Plynulé nastavení rychlosti spouštění pomocí regulačního kolečka. Ceny od 13990,-Kč (558,-EUR)
Vidlicové nástavce :
Prodloužení na stohovací vidlice. Třmenové spony prodloužení se dají jednoduše zavěsit do vidlic vysokozdvižného vozíku. Ceny od 3990,-Kč (159,-EUR)
Zdvižné stoly :
Dílenské a osazovací vozíky s širokým uplatněním v řemesle a ve strojírenství. Součástí je plošina pro zdvih a přesun těžkého nákladu. Ceny od 12590,-Kč (503,-EUR)
Dílenská technika :
Automotive technologie jako dílenské jeřáby a stabilizátory, přepravníky sudů, dílenský zvedák. Ceny od 990,-Kč (39,-EUR).
Servis, záruka, doprava.

Manipulační technika vysoké kvality

Zavřít Zavřít
Prodávající
Miroslav Duroň
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!