Home Stroje Zemědělské stroje Kombajny kombajn VECTOR 42
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

kombajn VECTOR 42

Celá ČR
15. 4. 2018 - 18:23
Dohodou

Popis

Rostselmash VECTOR 425

„Navržen pro vysoké nároky a dlouhé pracovní dny...”

Nezávislé rotující domlacecí ústrojí vylepšuje efektivitu výmlatu a snižuje zatížení hlavního mlátícího bubnu. Takovým způsobem zajišťuje vysokou účinnost procesu.
PRODLOUŽENÝ ŠIKMÝ DOPRAVNÍK

Nový, prodloužený šikmý dopravník má více výhod, mezi které patří lepší výhled na žací ústrojí, jednodušší provoz při sklizni kultur pěstovaných v řádku, bez použití vkládacího válce, s možností práce víceřádkovými adaptéry (například, 8 řádkový kukuřičný adaptér). Hydraulický multicoupler umožňuje rychlou a jednoduchou montáž adaptéru.
MOTOR CUMMINS 228 HP

Kombajn VECTOR je agregovaný s 6 válcovým turbo — dieselovým motorem Cummins QSB 6.7 (Stage IV), objem válců 6.7 L, 228 hp (168 kW při 2 000 RPM). Obsluha může jednoduše nastavovat otáčky pomocí tlačítka umístěného na kontrolním panelu. Zvýšení krouticího momentu je až 20%. Elektronika motoru ovládá jeho funkce a dodává potřebné palivo odpovídající hmotnosti kombajnu a potřebám kombajnu (tím je zabezpečená minimální spotřeba paliva). Měrná spotřeba paliva je snížená o 3% v porovnání s motorem Stage IIIB.
MLÁTICÍ BUBEN

800 mm mláticí buben (největší na světě) a obrovský separační koš, znásobený čtyřmi (sedmi stupňovými) vytřásadly zabezpečuje maximální separaci různých plodin. Zvláštní zařízení na druhý výmlat se postará o minimalizaci ztrát. Speciální provedení stupňovitých vytřásadel zabezpečuje maximální separaci pomocí jedinečného tvaru.
Kabina je luxusní, nachází se tam loketní opěrka s deseti palcovou dotykovou obrazovkou s informačním systémem Adviser III. Samozřejmostí je klimatizace, pohodlné nastavitelné sedačky a rádio. O dokonalé osvětlení se stará zvýšený počet pracovních světel.mobilní servis,záruka, Neni to SAMPO,CLAAS,NH,GOMSELMAŠ

kombajn VECTOR 42

Zavřít Zavřít
Prodávající
Vlasta Šlesingerová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!