Home Stroje Manipulační technika Balící technika Automatické vertikální balicí stroje
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Automatické vertikální balicí stroje

Celá ČR
18. 4. 2016 - 16:19
Dohodou
Prodávající

Popis

Rádi zpracujeme cenovou nabídku na jakýkoliv balicí stroj s vhodným příslušenstvím z naší nabídky, stačí napsat požadavky na emailovou adresu sales@jb.cz.

BLAŽEK je přední výrobce vertikálních automatických balicích strojů i kompletních balicích linek a dodává do celého světa. Specializuje se na konstrukci a výrobu balicích strojů, manipulační techniky a dalšího příslušenství (dávkovače na sypké i tekuté produkty, dávkovací pumpy, doplňovací a výstupní dopravníky a mnoho dalšího) pro jednoporcová balení do sáčků stick (tyčkové), tetraeder (pyramidové) nebo Tstix (speciální balení pro čaj). Balicí stroje jsou vhodné pro balení sypkých (cukr, sůl, káva, instantní smetana, čaj atd.), tekutých (kečup, dresinky, hořčice, majonéza, med apod.) nebo i pro produkty nepotravinářského původu (dřevěné pelety, drogerie atd.).
ABM EN – vysoce výkonné, spolehlivé, plně automatizované, vícetubusové balicí stroje s elektropneumatickým pohonem vhodné pro balení sypkých, kusových i tekutých produktů do tyčkových sáčků STICK. Max. výkon je 70 cyklů/min. Lze kombinovat s dalším volitelným příslušenstvím. Sáčky se vytváří z nekonečné role teplem svařitelné fólie. Ta je rozřezávána na jednotlivé pásky (u vícetubusových balicích strojů), které následně prochází tvarovací částí a poté jsou podélně uzavírány. Pomocí příčných čelistí jsou sáčky příčně uzavírány a vestavěným nožem odděleny. Sáčky spadávají na odsunový dopravník, který je dopravuje k další manipulaci. Pohon balicího stroje je elektropneumatický.
ABM DeN – výkonné a spolehlivé vertikální balicí stroje střední třídy vhodné pro jednoporcové balení rozmanitých druhů práškových, granulovaných i tekutinových produktů do tyčkových sáčků Stick a dle požadovaného produktu je vybaven vhodným typem dávkovače. Řídicí systém zajištuje snadno a rychle uživateli spravovat veškerá nastavení balicího stroje. Max. výkon 65 cyklů/min. Lze kombinovat s dalším volitelným příslušenstvím. Sáčky se vytváří z nekonečné role teplem svařitelné fólie, která je rozřezávána na jednotlivé pásky (u vícetubusových balicích strojů), které následně prochází tvarovací částí a poté jsou podélně svařovány. Příčné čelisti sáčky příčně svařují a vestavěný nůž je odděluje. Sáčky poté padají na výstupní dopravník, který je přepravuje k další manipulaci (krabičkování, balení apod.).
ABG-3 – spolehlivé jednotubusové balicí stroje jsou určeny pro objemnější balení sypkých a kusových materiálů (např. dřevěné pelety, mouka) do PE folie. Obaly se vytváří z ploché fólie, jež obepíná tubus přes tvarovací límec. Folie se po délce uzavírá podélnou svařovací čelistí, čímž vytváří hadici. Tubusem je plněn produkt do vzniklé hadice se dnem, kde po posunutí o potřebnou délku dojde k uzavření a odstřihnutí sáčku příčnými čelistmi. Pohon balicího stroje je elektro-pneumatický. Lze zkombinovat s dalším volitelným příslušenstvím.

Automatické vertikální balicí stroje

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jana Gilchrist
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!