Home Stroje Potravinářské stroje Uzavírací stroje Konvektomat Rational + plechy + tablety
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Konvektomat Rational + plechy + tablety

Kraj Vysočina
17. 9. 2016 - 07:02
196 000 Kč
Prodávající

Popis

Konvektomat Rational SCC 5S 61 V PROVOZU cca 1 MĚSÍC, CENA 196 000,- + PLECHY A ČISTÍCÍ TABLETY /původní cena 236 700,-/ Konvektomat Rational SCC 5S 61 je nejprodávanější typ konvektomatu. Díky svým rozměrům je tento konvekťák se šesti vsuny na GN 1/1 nejvhodnější do restauračních provozů. V tomto konvektomatu hravě uvaříte najednou až 80 porcí.

Rational Self Cooking Center je špičkový stroj, který je určený pro ty nejnáročnější zákazníky. Tento užitečný pomocník splní všechny vaše pokyny a bude vždy připraven vám pomoci tak, jak si to přejete vy.

Nebaví vás komplikované ovládání konvektomatů a nastavování údajů jako jsou teplota, čas, množství nebo vlhkost vzduchu? Potom je pro Vás konvektomat SelfCooking Center ten pravý pomocník do Vaší kuchyně! Jednoduše vložíte surovinu, označíte ji jedním stisknutím na dotykové obrazovce a úprava začíná. Inteligentní technologie zvaná Rational Self Cooking Center totiž automaticky rozpozná požadavky suroviny, bez ohledu na její velikost a množství a sama si určí ideální podmínky pro přípravu požadovaných pokrmů.

Zařízení SelfCooking Center je totiž jediný varný systém na světě, který má pět smyslů - cítí, rozpoznává, myslí, předvídá a učí se od vás a dokonce se s vámi dorozumívá.

konvektomatu Rational SelfCooking Center můžete grilovat, smažit, péct, vařit v páře, dusit, předvářet i pošírovat.

Provozní režimy:

* maso (větší kusy masa vcelku i menší porce jako roštěnky, řízky, špízy a drůbeží plátky…)

* drůbež (krůty, kachny, husy i slepice…..)

* ryby (grilované i smažené a bez otáčení!)

* přílohy (zelenina, rýže, brambory, knedlíky nebo můžete mít během 15 minut k dispozici 200 porcí křupavých a dozlatova smažených hranolků bez použití jediné kapky oleje)

* pokrmy z vajec

* pečivo

* Finishing

Nastavitelné parametry:

Pokud byste přeci jen chtěli nastavit parametry ručně, k dispozici jsou následující režimy:

* Režim horké páry (30°C - 130°C)

* Režim horkého vzduchu (30°C - 300°C)

* Kombinovaný režim (30°C - 300°C)

* Optimální klima ve varné komoře

* Pět rychlostí proudění vzduchu

* Zkrápění

* Zchlazení

* Vaření podle teploty pokrmu

* Vaření s teplotním rozdílem

iCookingControl

Díky systému iCooking Control stačí zadat požadovaný výsledek, vložit pokrm a konvektomat se sám postará o přípravu jídla přesně tak, jak si přejete. Systém se s Vámi dorozumívá a ukazuje Vám, jak právě vaří, jaké úpravy provedl a jaká nastavení používá. Ať už chcete mít maso šťavnaté či vypečené, světlé či tmavé, středně či pořádně propečené - systém iCookingConstrol splní všechna Vaše přání.

Přístroj si osvojí Vaše oblíbené postupy a jakmile budete zcela spokojeni s výsledkem, budete mít nastavení vždy k dispozici. Nezáleží, zda budete připravovat větší či menší množství masa, tenký či silnější plátek, přístroj vždy zajistí perfektní výsledek k Vaší plné spokojenosti. Stačí stisknout jediné tlačítko.

Efficient CareControl

Jedinečné automatické čištění, které dokáže rozpoznat nečistoty a vápenité usazeniny a odstranit je stisknutím jediného tlačítka. Lesk a hygienická čistota bez nepříznivého dopadu na životní prostředí a vaši peněženku. Dle intenzity znečištění se zařízení samo rozhodne, který stupeň čištění zvolit.

Konvektomat Rational + plechy + tablety

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marika Gabašová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!