Home Stroje Ostatní Tiskařské stroje Prodám UV Flatbed Printer Docan M10
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám UV Flatbed Printer Docan M10

Hlavní město Praha
14. 6. 2017 - 19:00
300 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám tiskový stroj firmy Docan s označením M10. Jedná se o deskový stroj s potiskovatelnou plochou 205x320cm a tloušťkou materiálu do 9cm. Stroj je v konfiguraci CMYK,W,Varnish. Tiskové hlavy Konica Minolta 1024. Celkem 5 sekvencí přisávání materiálu. 3x3 tiskové módy s nastavením až 720x1440dpi. Základní ICC profily. Jednoduché ovládání. Možnost potisku skla, kovu, lamina, dřeva, korku, PVC, papíru a mnoha dalších rovných materiálů. Software PhotoPrint DX Docan Edition a RIP Photo Print Editor 10 + dongle key. Kompletní technická dokumentace. Zaškolení operátorem. Velice pevná konstrukce z kovu, žádný plast! Váha cca 2500kg.

Stroj se využíval pro malou výrobu zhruba 2 roky. Před několika týdny došlo k zaschnutí tiskových hlav pro W,V z důvodu osvícení světlem. Je tedy nutné stroj osadit novými hlavami pro tyto pozice. Z důvodu ukončení výroby se nám nevyplatí do nových (bazarových) hlav investovat. Nicméně tiskárna fungovala výborně, možno ukázat mnoho vzorků na různých materiálech.

K tiskárně PC, kompresor, vývěvy, několik litrů inkoustu (Afford + Sun Chemicals), čistící flush a mnoho náhradních dílů (filtry, motorky, subtanky, hadičky, ovládací desky, raster tape, UV lampa, speciální kabely atd.)

PC 2.100.000 + náklady na přepravu. Cena dohodou ! Důvod prodeje – ukončení činnosti. Nutný vlastní odvoz.

Prodám UV Flatbed Printer Docan M10

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Studničný
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!