Home Stroje Dřevoobráběcí stroje Dlabačky Prodám NC dlabačku CENTAURO ALFA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám NC dlabačku CENTAURO ALFA

Celá ČR
2. 9. 2019 - 09:17
Dohodou
Prodávající

Popis

Stroj je vhodný pro přesné dlabání a frézování otvorů ve výrobě dveří, zárubní, schodů, regálů, nábytkových dílců, drobných dřevostaveb, zahradního nábytku apod.

Otvory vyráběné na tomto stroji mohou mít různorodý tvar a velikost, např.otvor pro zámek dveří, včetně bezpečnostního tříbodového, protiplechy, skryté závěsy dveří, otvor pro kliku a fabku, osazení pro schodnice, příčky regálů, dřevěných venkovních žaluzií apod.

Velikost a umístění otvorů je řízena počítačem dle zvoleného programu. Tvorba programů je velice jednoduchá pomocí grafiky a přednastavených geometrických tvarů. Přěsnost otvorů je možno regulovat volbou nadměrku opracování.

Užitnou hodnotu stroje tvoří přesnost umístění, tvaru a velikosti otvoru, vysoká úspora mzdových nákladů a 100% bezpečnost práce. Obsluha pouze umístí obrobek na stůl, zvolí program a spustí obrábění, které pak probíhá v automatickém režimu.

Nástroj pracuje v horizontální, nebo vertikální rovině, s přímým převodem síly z motoru na nástroj, bez použití agregátů, s volitelnými otáčkami 0 až 18.000 otáček za minutu.
Stroj je možné rozšířit o druhé vřeteno pro vrtání kolmo i pod úhlem.

Pracovní rozsah nástroje v ose X je 2.800 mm, v ose Y 180 (nebo 400) mm, v ose Z 150 mm.
Příkon motoru 3,3 (nebo 5,6) kW.

Stroj se vyznačuje malými provozními náklady a jednoduchou údržbou. Díky nízké investiční náročnosti je stroj vhodný i pro malé a střední provozy.
Servis stroje je zajištěn po celé ČR i SR.

Víte, komu by tento stroj mohl být užitečný? Zašlete nám kontakt a v případě prodeje Vás rádi odměníme.

Prodám NC dlabačku CENTAURO ALFA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zdeněk Kramoliš
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!